GYIK

MI AZ A TIPPMIXPRO PARTNERHÁLÓZAT?

A Tippmixpro Partnerhálózat a Szerencsejáték Zrt. affiliate típusú együttműködési modellje. Tagjai jutalékos rendszerben akvirálnak (terelnek át és ösztönöznek regisztrációra) új online sportfogadó játékosokat a www.tippmixpro.hu oldalra, akiknek megtett fogadásai után jutalékra tehetnek szert utólagos elszámolás mellett.

PONTOSAN HOGYAN TUDOK JUTALÉKRA SZERT TENNI?

Partnereink saját weboldalaikra, közösségi profiljaikra helyezik ki a Tippmixpro hirdetési megoldásait, illetve kreatívjait azokat egyedi követőkódokkal ellátva. Ha ezeken keresztül érkezik be egy látogató a www.tippmixpro.hu oldalra, és ott újonnan regisztrál, rendszerünk automatikusan a partnerhez köti a játékost, és annak jövőbeni fogadásai után fizet a Szerencsejáték Zrt. jutalékot. További részletekről az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

MIÉRT REGISZTRÁLJAK A PARTNERHÁLÓZATBA?

Csatlakozásod esetén Magyarország egyik legnagyobb vállalatával dolgozhatsz együtt, illetve a hazai legális online sportfogadás piacvezető márkáját, a Tippmixprót hirdetheted!

A 2023. októberében teljesen megújult Tippmixpro a legmodernebb sportfogadási funkciókat és jelentősen kibővült fogadási kínálatot biztosít a játékosok számára, így az elmúlt években tapasztalt dinamikus növekedés várhatóan csak fokozódni fog.

A hálózathoz történő csatlakozás teljesen ingyenes, miközben teljeskörű technikai és üzleti támogatást biztosítunk partnereinknek.

KI REGISZTRÁLHAT A PARTNERHÁLÓZATBA?

Minden olyan cég vagy egyéni vállalkozó, aki:

(1) magyar adószámmal rendelkezik,

(2) saját webhelye(ke)t / közösségi profil(oka)t üzemeltet, illetve

(3) tevékenysége összeegyeztethető a Szerencsejáték Zrt. mindenkori működési elveivel és márkamegjelenéssel kapcsolatos elvárásaival.

További részletekről az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

VAN BÁRMILYEN DÍJA A CSATLAKOZÁSNAK?

A Tippmixpro Partnerhálózathoz való csatlakozás teljesen ingyenes!

HOGYAN TUDOK PARTNERNEK JELENTKEZNI?

Első lépésként regisztrálnod szükséges a rendszerünkbe a partner.tippmixpro.hu oldalon. A regisztráció menete nagyon egyszerű! Csak kattints a REGISZTRÁCIÓ gombra, és töltsd ki az űrlapot. Az ÁSZF elfogadása után kérelmed beérkezik hozzánk, támogató csapatunk pedig hamarosan visszajelez neked és tájékoztat a következő lépésekről.

BÁRMILYEN TEMATIKÁJÚ WEBOLDALLAL CSATLAKOZHATOK A PARTNERHÁLÓZATHOZ?

Minden egyes jelentkezést egyedileg vizsgálunk meg, illetve értékelünk az alapján, hogy az adott weboldal célközönsége, megjelenítése és tartalma megfelel-e a felelős játékszervezési tevékenységünket, illetve a szakmai elvárásainknak.

LEHETEK ÚGY PARTNER, HOGY NINCS SAJÁT WEBOLDALAM?

Nem feltétlenül szükséges weboldallal rendelkezned, akár közösségi profiloddal is jelentkezhetsz partnerhálózatunkba, ha az egyéb feltételeknek megfelelsz.

REGISZTRÁLHATOK TÖBB WEBOLDALT?

Ha már rendelkezel regisztrációval, akkor lehetőséged van további weboldalakat, közösségi profilokat is regisztrálnod a partneri fiókodban. Ezt a szándékodat először e-mailben szükséges jelezned részünkre a [email protected] e-mail címen.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM A REGISZTRÁCIÓHOZ?

A regisztráció első lépéséhez a neved és a használni kívánt jelszavadon kívül elegendő megadnod a kapcsolattartási email címedet, illetve az általad üzemeltetett weboldal / közösségi profil URL címét.

HOGYAN KERÜL KISZÁMÍTÁSRA A JUTALÉK?

A jutalék az akvirált játékosok által generált árbevételnek a bruttó nyeremény összegével, valamint az adóterhekkel és a visszafizetett tétekkel csökkentett összegének meghatározott százalékos aránya. Jelenleg ez az érték: 33%. További részletekről az ÁSZF-ben tájékozódhatsz.

HOGYAN KAPOM MEG A JUTALÉKOM?

Minden hónap elején kiszámítjuk a neked aktuálisan járó jutalékot, amelyről Teljesítés igazolást állítunk ki és küldünk meg számodra. A Teljesítési igazolás birtokában van lehetőséged a számla kiállítására a Szerencsjáték Zrt. részére.

A jutalékra csak érvényes magyarországi adószámmal rendelkező partnerek jogosultak!

VAN MINIMUM KIFIZETÉSI LIMIT?

Igen, abban az esetben ha az elért jutalékod összege kevesebb, mint 10.000 Ft, az összeget továbbgörgetjük a következő hónapra, és a 10.000 Ft-os összeghatár elérésekor az aktuális havi elszámolásnál kerül kifizetésre a jutalékod.

LEHET NEGATÍV AZ EGYENLEGEM?

Nem, az egyenleged nem fordulhat át negatívba, de az előfordulhat, hogy adott hónapban nem tesztel szert jutalékra.

HOGYAN SZÜNTETHETEM MEG A FIÓKOM?

Amennyiben biztos vagy abban, hogy az együttműködést meg szeretnéd velünk szüntetni, akkor nincs más teendőd, mint ezt jelezned nekünk a [email protected] címen.

HOGYAN TUDOM FELVENNI A TIPPMIXPRO PARTNERHÁLÓZAT CSAPATÁVAL A KAPCSOLATOT?

Bármikor kapcsolatba léphetsz velünk, és mi készségesen segítünk neked. Keress minket a [email protected] email címen.